Over ons...

Mijn naam is Debby Landmeier, 36 jaar en moeder van twee prachtige meiden Tess Danique (13) en Britt Jasmijn (9). Tess zit in de tweede klas van het Haarlem College en Britt gaat naar basisschool de Globe in Boerhaavewijk.
Samen wonen wij sinds oktober 2015 in een sfeervolle eengezinswoning in Haarlem Europawijk. 
vanaf 2010 vond onze opvang plaats in een ruime flatwoning in Molenwijk. 

Sinds 2017 hebben wij een geweldige lieve hond, Abby. Ze is een goed opgevoede, gehoorzame hond met een lief karakter. Abby verblijft NIET tussen de spelende kinderen maar heeft haar eigen plekje in de gang, keuken en tuin. Zie hier ons protocol, deelname aan verschillende cursussen en evaluatie van ouders onder het kopje kwaliteit.

Van oorsprong kom ik uit de zorgsector. Ik ben werkzaam geweest als verzorgende in de Thuiszorg en verpleegtehuizen. Door wisselde diensten en beperkte opvangmogelijkheden realiseerde ik mij dat er meer ouders tegen dit probleem aanlopen. Zodoende is het idee ontstaan om flexibele kinderopvang 24/7 aan te bieden in huiselijke sfeer. Om het nog professioneler aan te pakken en heb ik van mijn kinderopvang een heuse onderneming gemaakt.
Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om voor mijn kinderen te zorgen. Neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes… Iedereen is altijd welkom en niets is te veel. Tenslotte heb ik jaren lang voor oudere mensen gezorgd dus waarom nu niet voor kleine kinderen?! "Verzorgen zit in je, dat is een gevoel, dat heb je of dat heb je niet".
Daarnaast heb ik deel genomen aan de ouderraad van Basisschool de Erasmus in Haarlem, de school van mijn dochters Tess. Later heb ik de overstap gemaakt naar de Medezeggenschapsraad.

Vanzelfsprekend ben ik in het bezit van de juiste kwalificaties: Zorg en Welzijn niv. 2 - PW3 - EHBO voor kinderen en een VOG. Momenteel volg ik de opleiding Kindercoach.

 

Onze woonruimte

Onze woonruimte is GGD goedgekeurd (RI&E). De woning is volledig ingespeeld op de behoefte van kinderen. De gast-slaapkamer is voorzien van duoledikanten, peuterbed en camera beveiliging. We hebben o.a. aparte speelhoekjes, educatieve wandspellen en sensomotorisch spelmateriaal. 

Buiten ruimte

Onze buitenruimte bestaat uit een voor en achtertuin met o.a. een kruiprups, glijbaan, wipwap, zandbak, een autobaan, een schommel en een duikelrek. Daarnaast hebben we een fantastische konijnenren waar twee konijntjes in rond huppelen en een prachtig lieve en uiterst vriendelijke hond. Wij wonen praktisch naast speeltuin de Eenhoorn en dichtbij recreatiegebied de Molenplas.