top of page

Over ons...

Gezinssamenstelling 

Mijn naam is Debby (42), moeder van twee prachtige meiden Tess Danique (18) en Britt Jasmijn (14). Tess volgt de opleiding tot Pedagogisch medewerker kinderopvang aan het Nova College  en is werkzaam bij het Reinaldahuis als Woonkamer Assistent. Britt zit in de derde klas van het Haarlem College en is erg creatief, ze houd zich graag bezig met kralen en haar hond. Samen met mijn man Dave vormen wij een samengesteld gezin met zijn drie kinderen. Darren, Jaden en Wesley.

 

Na het plotseling overleiden van onze geweldige Rottweiler hond Abby, hebben we een nieuwe pup van de zelfde fokker gekozen. Dottie is inmiddels al weer twee jaar oud. Dottie verblijft NIET tussen de spelende kinderen maar heeft haar eigen plekje in het prive vertrek , de woonkamer op de boven verdieping. Bekijk ons protocol, deelname aan verschillende cursussen en evaluatie van ouders onder de kopje kwaliteit. hier

 

We hebben een weiland met een Paard en een pony waar wij geregeld een uitstapje naar toe maken. Kinderen kunnen hier veilig spelen op gepaste afstand van de paarden. Op het weiland is een heuse speelvoorziening aangelegd zodat de kinderen in alle vrijheid kunnen genieten van zowel spel als de dieren om hun heen.

 

Van oorsprong kom ik uit de zorgsector. Ik ben werkzaam als verzorgende in de Thuiszorg en verpleeghuizen. Door wisselde diensten en beperkte opvangmogelijkheden realiseerde ik mij dat meer ouders tegen dit probleem. In 2010 is het idee ontstaan om flexibele kinderopvang 24/7 te bieden in huiselijke sfeer. Om de nog professioneler aan te pakken en heb ik van mijn kinderopvang een heuse onderneming gemaakt.

Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om voor mijn kinderen te zorgen. Neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes... Iedereen is altijd welkom en niets is te veel. Heb ik jaren lang voor oudere mensen gezorgd dus waarom nu niet voor kleine kinderen?! "Verzorgen zit in je, dat is een gevoel, dat heb je van dat heb je niet".

Ik ben in het bezit van de juiste kwalificaties: Zorg en Welzijn niv. 2 - Pedagogisch Medewerker Kinderopvang 3 -  Baby Specialist - Mindfulness Kindercoach - EHBO voor kinderen, Kindertekeningen lezen en een VOG. 

Onze woonruimte

Onze woonruimte is GGD goedgekeurd (RI&E). De woning  heeft een apart opvang gedeelte op de begane grond voor de kinderen, deze is volledig ingespeeld op de behoefte van kinderen.  We hebben o.a. aparte speelhoekjes, educatieve wandspellen en sensomotorisch spelmateriaal. De gast-slaapkamer is voorzien van meerdere ledikanten en Peuter rust bedjes. De kinderen hebben op deze verdieping ook hun eigen sanitaire voorzieningen.

 

Buitenruimte

Onze buitenruimte bestaat uit een afgesloten binnentuin welke voorzien is van gras en tegels. We zijn vrijwel dagelijks te vinden in Speeltuin "Het Paradijsje", daarnaast gaan wij geregeld naar onze "eigen" speeltuin bij de paarden.

bottom of page