Tess past op!

Met haar oppas tas vol met spulletjes komt ze bij je thuis met je spelen.

Wat ouders zeggen over Tess...

Toen Tess bij mijn man aangaf dat ze oppast. Sprong ik een gat in de lucht!

Ze is lief en mijn dochter is gek op haar. Doet leuke dingen met haar, en mijn dochter kan niet wachten tot Tess weer komt. Samen leuke dingen doen en als wij terug komen naar huis zie ik ze of druk aan het knutselen of samen op de bank ( dochter bij tess op schoot ) kijkend naar de tv.

Als ik een berichtje stuur hoe het gaat, reageert ze met foto’s en reageert op korte termijn.

Het is ook fijn dat Tess kennis heeft van “kinderen” omdat ze thuis dit veel om haar heen heeft. En er eigenlijk mee opgegroeid is. En Tess zal niet twijfelen haar moeder te bellen of mijzelf als ze ergens mee zit, of vragen heeft.


Lotus - moeder van Marley

Wie is Tess...

Tess is 15 jaar en zit in de 4de klas van het Haarlem College. Ze voetbalt bij Geel-Wit en is erg ondernemend. Ze is sociaal, lief en enorm zorgzaam, tevens heeft ze een sterk verantwoordelijkheids- gevoel. Daarnaast houdt ze erg van dieren.


Enthousiast komt ze bij de kinderen aan met een tas vol leuke spullen en beleven ze samen een leuke dag. Niet voor niets is Tess inmiddels de favoriete oppas bij de kinderen thuis.  

Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart achterlaten, Tess heeft het "vak" vanaf haar 4de levensjaar bewust mee gekregen. Fijn om te weten dat haar moeder altijd op de achtergrond aanwezig kan zijn;)


* Tess past op kinderen vanaf 1 jaar na schooltijd tot 22.00 uur en in het weekend tot 24:00 uur.