top of page

Tess past op!

Met haar oppas tas vol met spulletjes komt ze bij je thuis met je spelen.


Wie is Tess

Tess is 18 jaar en geslaagd voor haar Kader Diploma  Zorg en Welzijn van het Haarlem College. Inmiddels is ze begonnen aan de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3  aan het Nova College. Ze is sociaal, lief en enorm zorgzaam, tevens heeft ze een sterk verantwoordelijkheids- gevoel. Daarnaast werkt ze als Woonkamer assistent bij het Reinaldahuis. Tess is in het bezit van een geldig EHBO diploma voor kinderen. 

 

Enthousiast komt ze bij de kinderen aan met een tas vol leuke spullen en beleven ze samen een leuke dag. Niet voor niets is Tess inmiddels de favoriete oppas bij de kinderen thuis. 

 

Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart achterlaten, Tess heeft het "vak" vanaf haar 4de levensjaar bewust mee gekregen. Fijn om te weten dat haar moeder altijd op de achtergrond aanwezig kan zijn;)

 

* Voor Tess haar oppas diensten kan men geen kinderopvangtoeslag krijgen.

 

Wat ouders zeggen over Tess...

Toen Tess bij mijn man aangaf dat ze oppast. Sprong ik een gat in de lucht!

Ze is lief en mijn dochter is gek op haar. Doet leuke dingen met haar, en mijn dochter kan niet wachten tot Tess weer komt. Samen leuke dingen doen en als wij terug komen naar huis zie ik ze of druk aan het knutselen of samen op de bank ( dochter bij tess op schoot ) kijkend naar de tv.

Als ik een berichtje stuur hoe het gaat, reageert ze met foto’s en reageert op korte termijn.

Het is ook fijn dat Tess kennis heeft van “kinderen” omdat ze thuis dit veel om haar heen heeft. En er eigenlijk mee opgegroeid is. En Tess zal niet twijfelen haar moeder te bellen of mijzelf als ze ergens mee zit, of vragen heeft.

Lotus - moeder van Marley

Tess is een lieve zorgzame meid die goed is opgevoed. Ze heeft onze dochter meegemaakt van baby tot 2-jarige toen die bij de gasouderopvang van haar moeder kwam. Ze hielp vaak mee met de kleintjes, deed hun haren en leerde ze box of high five en was altijd lief voor ze. Af en toe paste ze bij ons thuis op. Ik kan Tess zeker aanbevelen, ik zie haar wel als verzorgende IG. Ze is positief ingesteld, zorgzaam en vriendelijk.

Eva de Bock - Braam

Ik ken Tess door haar moeder (gastouder). Tess past soms op mijn zoontje en hoe klein hij ook was ik ging altijd met een gerust hart weg. Ik ken Tess als punctueel (altijd keurig op tijd) betrouwbaar (komt haar afspraken na) en zeer netjes (huis was altijd opgeruimd als ik weer thuis kwam). Ook vind ik haar heel lief en geduldig

Renate Agterhof

Tess past regelmatig op onze dochter. Die laten wij altijd met een gerust hart bij haar achter. We hebben Tess de afgelopen jaren leren kennen als een betrouwbare en zorgzame doorzetter. Met haar rustige uitstraling wint zij veel vertrouwen bij ouders en kinderen. Op het gezicht van onze dochter verschijnt dan ook een grote lach als ze hoort dat Tess komt!

Martijn Klaassen & Marleen de Kwant

bottom of page